אירועי חנוכה כסלו תש"ף - 23-30.12.19!
סגירת כבישים לרגל אירוע ספורט משותף לצה"ל ולעירייה
תושבים יקרים,
לרגל אירוע ספורט עירוני משותף לצה"ל ולעירייה שיתקיים מחר, יום שני, 25/11/19, ייסגרו מספר כבישים לתנועת כלי רכב ותחבורה ציבורית בין השעות 8:30 ל-11:00.
הצירים שייחסמו הם:
רחוב הבנים מכביש 232 לכיכר הבנים, רחוב יגאל אלון מכיכר הבנים לכיכר בגין, רחוב בן יהודה מקופת חולים "כללית" לכיכר ה"ויקטורי" ורחוב הנחלים מכיכר ה"ויקטורי" ועד לבריכה.
בנוסף, לא תתאפשר חניית רכבים ברחוב הבנים, בכניסה לבריכה, וכן ברחוב בן יהודה מול השוק העירוני החל מהיום, יום ראשון, 24/11/19, בשעה 16:00 ועד למחר בשעה 12:30.
כמו כן, ה"ספורט קלאב" יהיה סגור מחר למינויים עד השעה 14:00.
שיהיה לכולנו שבוע טוב ואירוע מוצלח.
סגירת דרך יצחק שמיר לצורך עבודות תשתית
סיירת הורים - יוצאת לדרך
היום, יותר מתמיד, הילדים שלנו זקוקים לנו!
התנדב לסיירת הורים שלנו, לרישום ועוד פרטים:
פזית ביטון, רכזת סיירת הורים- 050-6694769
חניות ורודות בשדרות: לנשים בהריון ולאחר לידה
קווים 588, 589, 687, 688, 689 - שינוי לוחות הזמנים ותוספת נסיעות:
נוסעים/ות יקרים/ות, החל מיום שני ה-18.11.19 יחולו שינויים בלוחות הזמנים של הקווים 588, 589, 687, 688, 689, ותתווספנה נסיעות חדשות: • בקו 588 מכיוון מכללת ספיר תתווסף נסיעה בשעה 18:00. • בקו 589 מכיוון מכללת ספיר תתווסף נסיעה בשעה 18:00. • בקו 688 מכיוון ערד תתווסף נסיעה בשעה 6:55. • בקו 688 מכיוון מכללת אחווה תתווסף נסיעה בשעה 16:00. לוחות הזמנים המלאים יעודכנו במודיעין האתר בסמוך למועד השינוי. מטרופולין מאחלת נסיעה בטוחה ונעימה, לעדכונים בזמן אמת חייגו 5900* מוקד מטרופולין.
מוקד הקרן לידידות 9779*
מוקד הקרן לידידות 9779*
חדש! קו 587 מירוחם למכללת ספיר החל מסוף אוקטובר
עיריית שדרות - עמוד הבית
אזור תוכן ראשידלג על אזור תוכן ראשיהיסטוריה בשדרות: 2 סגניות לראש העיר
בישיבת המליאה ביום רביעי השבוע, הצביעו חברי מועצת עיריית שדרות פה אחד בעד מינויה של חוה נחשונוב לתפקיד סגנית ראש העיר ומחזיקת תיקי הקליטה וקשרי חוץ וקהילה. מינויה של נחשונוב, חברת סיעת "שדרות ביתנו", בא בעקבות התפטרותו של ח"כ מרק איפראימוב, שכיהן כסגן ראש העיר מאז הבחירות לפני שנה ולאחרונה נכנס לכנסת מטעם מפלגת "ישראל ביתנו".
נחשונוב נכנסה למועצת העיר בבחירות בשנת 2013 ברשימת "שדרות ביתנו", כמספר 2 של מרק איפראימוב. היא טיפלה בקדנציה זו, תחת הנהגתו של דוידי, בתחום קשרי החוץ והמשיכה זאת גם כשנבחרה בשנית ב-2018, אז גם קיבלה לידיה גם את תיק שיקום שכונות חברתי.
נחשונוב, אם ל-4 ילדים, בעלת תואר ראשון בניהול ובקרה תעשייתית ומנחת קבוצות. הקימה את מרכז "דורות", הובילה פרויקטים קהילתיים וב-5 השנים האחרונות מנהלת עסק בתחום התיירות
ראש העיר, אלון דוידי, הזמין את ח"כ מרק איפראימוב לישיבה, איחל לו בהצלחה רבה בתפקידו בכנסת בשם כל תושבי שדרות והעניק לו מגן הוקרה על פועלו ותרומתו למען התפתחותה של שדרות הן כסגן ראש עיר והן כחבר מועצה.
בעקבות התפטרותו של ח"כ איפראימוב, הצטרף למועצת העיר חבר מועצה חדש מסיעת "שדרות ביתנו" – הפעיל החברתי ארתור זכרייב, חבר הנהלת המתנ"ס. זכרייב יחזיק בתיק שיקום שכונות חברתי.
דוידי בירך את נחשונוב ואמר לה: "אנחנו מכירים שנים רבות ואני מעריך מאוד את עשייתך ותרומתך למען ציבור התושבים בשדרות בכלל וציבור העולים בפרט. את חרוצה, מסורה לשליחותך במועצת העיר ואני משוכנע שגם כעת, כסגנית ראש עיר, תהיה לצידי במהלכים שישפיעו על העיר שדרות ותושביה למשך שנים רבות".
נחשונוב אמרה: "אני מודה לראש העיר ולחברי המועצה על האמון ומבטיחה להמשיך לשרת את התושבים בצורה הטובה ביותר. אני מאמינה שעל הרשות לייצר רצף חינוכי הרואה את החינוך הפורמאלי והבלתי פורמאלי כמקשה אחת סביב התלמיד ומשפחתו. אשאף לזהות את הצרכים של האוכלוסיות בעיר ולפתח מענים מותאמים".
מידע חיוני
משטרה - מוקד 100 |
|
תחנת משטרת שדרות |
|
מגן דוד אדום |
|
כיבוי אש |
|
איחוד הצלה |
|
זק"א |
|
קופת חולים כללית |
|
קופת חולים מכבי |
|
קופת חולים לאומית |
|
מוקד רפואי לילה |
|
התחנה לבריאות הנפש |
|
תחנה לבריאות המשפחה נאות רבין |
|
תחנה לבריאות המשפחה נווה אשכול |
התהלוכה- יוצאת לדרך
היום, בשעה 16:00 התהלוכה השנתית של ראש חודש אדר בואו בהמוניכם עם הילדים לחוויה מהנה ומשמחת. מ-3 מרחבת במתנ"ס שכונת נווה אשכול: מרחוב נתן אלתרמן - מול מסעדת סילביה שכונת הכרמים - מרחבת בי"כ אהבת ישראל, רחוב הרב משאש 6
מוקד הקרן לידידות 9779*
הקרן לידידות מפעילה מוקד חברתי הנותן מענה והכוונה לכל הזקוק לסיוע בתחומי החברה והרווחה. לא ברור לכם למי לפנות? נתקלתם בקושי? פנה למוקד הידידות 9779*
הגשת בקשה מקוונה להנחה בארנונה
תושבים יקרים כחלק משיפור השירות לתושב, מחלקת הגבייה מאפשרת הגשת בקשה להנחה באמצעות אתר האינטרנט של הרשות כל שעליכם לעשות הוא להזין פרטי המשלם והנכס עבור כל המתגוררים בנכס אשר מלאו להם 18 שנה להגשת הבקשה ניתן להיכנס ל"שירות לתושב > הגשת בקשה להנחה בארנונה
לכל הכתבות וההודעות לעיתונות
עיריית שדרות מחפשת אותך! בואו להיות הפנים היפות של העיר!
בקשה להירשם בספר הקבלנים והספקים
עיריית שדרות מזמינה בזאת ספקים וקבלנים להגיש בקשה להירשם בספר הקבלנים והספקים, אשר יהיו רשאים להשתתף בהצעות מחיר שתפרסם העירייה מעת לעת, לפי צרכיה, ובהליכי התקשרות לאספקת טובין ו/או לקבלת שירותים הפטורים מחובת מכרז פומבי.